T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki 81 Renk Türkiye Fuarı ile 08-11 Temmuz 2021’de İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde, tüm şehirlerimiz bir araya geliyor ve oluşturduğumuz eşsiz ahenk gün yüzüne çıkıyor. 

81 RENK TÜRKİYE FUARI’nın gazetemiz Bozkır Postasına gönderdiği haber metnine göre, 08-11 Temmuz 2021’de İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde, 81 ilimizin her birini ayrı ayrı ama aynı zamanda buluşturuyor.

81 RENK TÜRKİYE FUARI, kültürüyle, tarihiyle, turizmiyle, yöresel lezzetleriyle, güneşiyle deniziyle, doğasıyla, farklılıklarıyla aynı anda ve eşit imkânlarla tanıtarak, ülke turizmimizi 12 ay canlı tutabilmek, şehirlerimizin markalaşabilmesini sağlamak, fuarı ziyaret edecek acenteler ile her ilimize önceden planlanmış B2B görüşme imkânı sağlayacak bir platform sunuyor. 

Tanıtım çalışmalarımızla ülke içinde gündeme oturacak, yurt dışında da geniş yankı bulacak olan fuarımız; Yurtiçinden; Turizm işletmeleri, Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları, Resmi kurum ve kuruluşlar, Diplomatik temsilciler, Etkinlik organizatörleri, Akademik kurum ve kuruluşlar, Turizm

Medyasını Yurtdışından; Yeni destinasyonlar arayan yabancı turistler, Davetli tur operatörleri, Davetli seyahat acenteleri, Davetli medya kuruluşları, editörleri ve turizm yazarlarını bir araya getirecektir.

Covid – 19 salgını sonrası turizmde yaşanan daralmanın etkileri ortadan kaldırılacak.

08-11 Temmuz 2021’de İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde, hep birlikte ne kadar renkli ne kadar çeşitli ve ne kadar güçlü olduğumuzu tüm dünyaya kanıtlıyoruz.

www.81renkturkiye.com