Bozkır Merkez Mahallelerimizden Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden ve uzun yıllar ilçemizde esnaflık ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı da yapan ve halk arasında Balcı Dayı olarak tanınan, Abdullah Balcı geçtiğimiz hafta Perşembe günü hayata gözlerini yumarak Hakk’a yürüdü.
Bozkır ilçemizin Balcı Dayısı olarak tanınan ve uzun yıllar ilçemizde çeşitli dallarda esnaflık yapan ve yine uzun yıllar Cumhuriyet Mahallesinde Muhtarlık yapan aslen ilçemize bağlı Arslantaş Mahallesinden olan Abdullah Balcı 15 Nisan 2021 tarihinde vefat etti.

Sağlık durumunun iyi olduğu ve 15 gün önce evinin önünde dengesini kaybedip düştüğü ve o günden sonra da sağlık durumunun bozulduğu belirtilen Balcı Dayı, 15 gün evinde geçirdiği rahatsızlığının ardından, 90 yaşında hayata veda etti.

Merhum Abdullah Balcı Dayı aynı gün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bozkır ilçe mezarlığına dualarla defnedildi.

Bozkır Postası Gazetesi ailesi olarak merhum Abdullah Balcı Dayımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi sunarız.

(Haber: Yunus Yılmaz)