20 yılı aşkındır Bozkır’da İmam-Hatip olarak görev yapan Kızılöz’lü, Bozkırlılar Vakfı Bozkır Şubesi Başkanı Mehmet Özakan’ın damadı Numan Şafak geçtiğimiz hafta koronovirüse yenik düştü. Merhum Şafak, hem Diyanet camiasını hem de, Bozkır halkını yasa boğdu.

Bozkır Çökelez mevkiindeki Halilurrahman Camisinde yaklaşık olarak 20 yılı aşkındır görev yapan Kızılöz’lü ve Bozkırlılar Vakfı Bozkır Şubesi Başkanı Mehmet Özakan’ın damadı İmam-Hatip Numan Şafak geçtiğimiz hafta koronovirüse yenik düştü. Bozkır halkımız tarafından çok sevilen ve sayılan bir imamlar arasındaydı. Ölümünü duyan herkes tarafından üzüntülere neden olan Numan Hoca, Bozkır halkını ve sevenlerini yasa boğduğu da gazetemiz muhabiri tarafından görülmüştür.

Halilürrahman Camisinde İmam-Hatip olarak görev yapan Numan Şafak, bir ay önce koronavirüse yakalandığı, durumu ağırlaşınca Beyhekim Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, Şafak, yaklaşık 20 gün süren müdahaleye rağmen kurtarılamazken, koronovirüs illetine yenik düştüğünün acı haberi Bozkır’a düştü. 

Numan Şafak'ın vefat haberi, başta ailesi olmak üzere bütün Diyanet camiasında ve Bozkır halkımızda büyük üzüntüye sebep oldu.

Bozkır Postası Gazetesi olarak sevilen ve sayılan, hiç unutamayacağımız, merhum Numan Hocamıza, Yüce Rabbimizden rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine taziye dileklerimizi sunarız.

(Haber: Yunus Yılmaz)