Bozkırlılar Vakfı, her zaman olduğu gibi geçtiğimiz Ramazan ayın da da ilçemizde yardım faaliyetlerine devam ederken, yaptıkları organizasyonla ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerinin dağıtımını gerçekleştirdiler.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Şubesi ilçemizde bulunan Bozkırlılar Vakfı, kurulduğu tarihten bu yana ilçemizde birçok alanda faaliyetlerine aralıksız olarak yoğun bir şekilde devam etmektedir. Yardım faaliyetleri ile ilgili gazetemiz Bozkır Postasına gönderdikleri yazılı açıklamasında; "Kıymetli Hemşehrilerimiz, Bozkır-Ahırlı-Yalıhüyük Kaymakamları tarafından belirlenen ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi aileler için başlattığımız yardım faaliyetlerini geçtiğimiz Ramazan-ı Şerifin bereketi ile dağıtılmıştır. Emanetleriniz yerlerine ulaştırılmıştır. 

Ayrıca İstanbul’da da ihtiyaç sahipleri için yardım paketleri hazırlanmış ve orada da Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmıştır. Yaşanan korona virüs salgını sebebi ile ihtiyaç sahiplerinin sayısı arttıkça biz de elimizden geldiğince yardımlarımızı arttırmaya çalışıyoruz. Hak rızası için halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu süreçte üniversite öğrencileri için yaptığımız burs yardımlarımız da aksamadan devam etmektedir. 

Yüzlerimiz maskeli, bedenlerimiz mesafeli olarak geçen bu Ramazanda da gönüllerimiz ve yardımlarımız mesafe tanımadı. Allah hayırlarınızı kabul etsin, cenneti ve cemali ile şereflendirsin sizleri. Dualarda buluştuğumuz gibi Efendimizin (sav) sancağı altında buluşma niyazı ile geride bıraktığımız Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı ile bereketlendirsin hepimizi.” şeklinde yazılı olarak ifadelerde bulundular.

Öte yandan Bozkırlılar Vakfı Yönetimi, geride bıraktığımız; bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Kadir Gecesinin ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm dünya için sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini dilediler. Yine geride bıraktığımız Ramazan Bayramı dolayısıyla da, Yüce Rabbimizden tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını da kutladılar. Önümüzdeki Ramazan Ayında ve Bayramlarda koronovirüs salgını olmadan bir Ramazan ayı ve bayramı geçirilmesini de Yüce Allah’tan niyaz ettiler.


(Haber: Özgür Yılmaz)