Büyükşehir Yasasından önce, 2004-2009 yıllarında köy tüzelkişiliği döneminde, Yelbeği Köyü Muhtarlığı görevini yapan, İrfan Demirtaş, 26 Nisan 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Muhtar Demirtaş’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

2004-2009 yıllarında Yelbeği Köyü Muhtarlığı yapan, eski Muhtarlardan ve Bozkır Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan İrfan Demirtaş, 26 Nisan 2021 tarihinde pazartesi günü geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi. 

2004-2009 Yıllarında muhtarlık yapan Demirtaş, ilçemizde efendiliğiyle tanınan bir isimdi. Merhum Muhtar İrfan Demirtaş’ın 26 Nisan 2021 günü, hem Yelbeği Köyünde, hem de ilçemiz Bozkır’da vefat haberini duyan sevenleri tarafından üzüntü yarattı.

Merhum İrfan Demirtaş’ın cenazesi, 27 Nisan 2021 tarihinde de, Yelbeği Mahallesi'nde düzenlenen cenaze namazının ardından Yelbeği mezarlığında yapılan dualarla toprağa verildi.

Ölüm haberini duyan, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk’te, Bozkır Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Demirtaş için başsağlığı mesajı yayınladı. Oda başkanı Ali Öztürk, "Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimizden İrfan Demirtaş’ın aramızdan ani ölümüyle ayrılışı bizleri derinden üzmüştür. Bozkır Ziraat Odası olarak Merhum İrfan Demirtaş abimize Allah'tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyor, kendisine de Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

(Haber: Özgür Yılmaz)