Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER) yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. İlçemizde kurulduğu yıldan bu yana her yerde, her platformda aktif faaliyetler gösteren BİMDER, Suriye’nin İdlib bölgesine bir tır insani yardım malzemesi gönderdi.

Geçtiğimiz aylarda Suriye’nin İdlib bölgesinde ihtiyaç sahibi aileler için 53 konut yaptıran Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER) geçtiğimiz haftada, Suriye’nin İdlib bölgesine bir Tır insani yardım malzemesi gönderdi. 
Konu hakkında gazetemize açıklama yapan BİMDER Başkanı Mehmet Görür; Dernek olarak hem yurtiçi, hem de yurtdışı hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Başkan Görür; İdlib bölgesinde ihtiyaç sahibi aileler için yaptırdıkları 53 konut inşaatının da devam ettiğini, aynı zamanda da Bedir Derneğiyle birlikte, Azez bölgesine yaptıracakları MARE KUR’AN KURSU inşaatının da tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
En kısa zamanda iki inşaatın da hayırseverlerin destekleriyle tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Başkan Mehmet Görür; Kendilerini bugüne kadar yalnız bırakmayarak maddi manevi destek veren “tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun” dedi.
(Haber: Yunus Yılmaz)