Bozkır ilçemize bağlı Dereiçi mahallesinde bahar yağışlarının yağmamasından dolayı mahalle sakinleri yağmur duasına çıktı ve ellerini semaya açarak dua ettiler.

Bozkır ilçemizde ve yurdun genelinde etkisini gösteren kuraklıktan kurtulmak için dış mahallelerimizden Dereiçi mahallesinde, covid-19 nedeniyle sosyal mesafeye uyarak yağmur duasına çıkan mahalle sakinleri elleri semaya açarlarken, yüce rabbimize yalvararak dua ettiler.  
Mahallede bulunan 5 mahalle imamının ve 150 mahalle sakinin katılımıyla gerçekleştirilen yağmur duasında bölge ve ülke için rabbimizden yağmur istendi.
  
Dereiçi mahalle muhtarı Musa Dağcı, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada; "İlçemizde ve mahallemizde hepimizin bildiği gibi bahar yağmurları yağmadı ve havalar çok kurak geçiyor. Mahalle sakinlerimizle beraber kuraklığın bitmesi ve yağmur yağması için köy halkımızla birlikte koronovirüsten dolayı da sosyal mesafemizi sağlayıp yağmur duasına çıktık. İnşallah dualarımızı yüce rabbimiz kabul eder ve yağmur yağar." dedi.(Yunus Yılmaz)