Üç yıldır Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Okulu Müdürlüğü görevini yapan Öğretim Görevlisi Dr. Ahu Cavlazoglu Davulcu, geçtiğimiz hafta içerisinde görevini, Bozkır MYO'da görev yapan Öğretim Görevlisi Emin Emre Öztürk'e devretti.

Üç yıldır Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Öğretim Görevlisi Dr. Ahu Cavlazoglu Davulcu yaptığı açıklamada: "Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Bozkır MYO müdürlük görevimi bugün itibariyle sağlık sebeplerimden dolayı doğum iznine çıkacağım için Bozkır MYO Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk hocamıza devretmiş bulunmaktayım. Göreve yeni atanan Hocamıza başarılar dilerim. 
Başta Yüksekokulumuza desteklerini her zaman gördüğüm çok kıymetli Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy hocamıza, değerli Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Emrullah Eken hocamıza, Prof. Dr. İlhan Çiftçi hocamıza, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat hocamıza, değerli Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Kamil Beşoluk'a, Meslek Yüksekokulları koordinatörümüz Prof Dr. Eray Tulukçu hocamıza çok teşekkür ederim. 


Görev dönemim boyunca özveriyle çalışan Müdür Yardımcılarımıza, Yüksekokul Sekreterimize, Bölüm Başkanlarımıza, Yönetim kurulu üyelerimize ve tüm akademik ve idari personelimize ve bugüne kadar yetiştirdiğimiz sayısını artık hesaplayamadığım sayıları binleri aşan, Bozkır Meslek Yüksekokulundan mezun ettiğimiz değerli öğrencilerimize teşekkür eder her birine sağlık ve başarı dilerim.
Yıllık izinde olduğu için devir teslim törenimize katılamayan, beni arayarak güzel duygularını bildiren tüm akademik ve idari personelimize de ayrıca teşekkür ederim." dedi.
Bozkır Postası Gazetesi Ailesi olarak bizlerde, öğretim görevlisi hocamıza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni okul müdürümüze de, hayırlı olsun dileklerimizi bildirirken, görevinde başarılar dileriz.