Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın, yaz Kur’an Kurslarından eğitim ve öğretime başlayan Hz. Ömer Camii Kur’an Kursu’nu ziyaret etti ve kur’an eğitimi alan tüm çocuklarla tek tek ilgilendi.

Yaz aylarında İlçe Müftülüğümüz bünyesinde eğitim vermeye başlayan yaz Kur’an Kurslarından Hz. Ömer Camii Kur’an Kursu’nda öğrenim gören çocukları yerinde ziyaret eden Bozkır ilçe Kaymakamı Muhammed Akın, eğitim gören çocuklarla tek tek ilgilendi. 
Ziyaret esnasında Kaymakam Akın’a, kurs hocaları kurslar hakkında kısa bir bilgi verdiler. Kurs hocaları: ''Kurs boyunca çocuklarımıza Kur’an’dan kısa sureleri, ahlak, ibadet, itikat bilgilerini üç aşamada öğretiyoruz. Ayrıca camilerimizde kurslara katılan öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim’den ziyade kardeşlik, birlik ve beraberlik konularında da eğitimler veriyoruz. Kurslara katılan öğrencilerimiz kurs bitimine kadar yaklaşık 2 ay içerisinde sureler ve Kur’an öğrenimini tamamlayacaklardır'' diye belirtti.
Kur'an Kursuna katılan ve çocuklarla tek tek ilgilenen Kaymakam Muhammed Akın ise; ''Kurslarımıza çocuk ve gençlerimiz yoğun ilgi göstermektedir. Yaz dönemi kurslarımızda hem Kur'an-ı Kerim eğitimi hem de temel dini bilgiler eğitimi verilmektedir. Kurslara katılan öğrencilere kurslarımızın faydalı olmasını diliyor, yaz boyunca açık olan kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Ayrıca yaz dönemi kurslarımızı organize eden İlçe Müftülüğümüze, eğitim ve öğretim veren görevlilerimize de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

(Haber: Durdugül Yılmaz)