Bozkır Emniyet Amirliğinde göreve geldiği günden itibaren görevi ve sosyal sorumluluk projeleri ile büyük bir takdir toplayan Komiser Ramazan Arlı'nın Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkması sebebiyle kurban bayramından önce veda yemeği düzenlendi.

Göreve gelir gelmez Bozkır Emniyet Amirliğine Şehit Polisimizin adının verilmesine vesile olan ve şehidimizin aziz hatırasını ebedileştiren Komiser ve Bozkır Emniyet Amirliğini vekaleten yürüten Ramazan Arlı, Bozkır Hükümet Konağı içerisinde Şehit ve Gaziler köreşesinin yapımı ile vatan için hizmet etmiş bu insanların hatıralarının her gün yad edilmesine sebep olmuştu. Komiser Arlı çok emek harcadığı Bozkır Şehitleri ve Gazileri Kitabının da son aşamaya geldiğini ve akın zamanda baskıya verileceği belirtildi.
Yemek programı sonrasında tüm katılımcılar Komiser Ramazan Arlı'ya yeni görev yerinde başarılar dileyerek ilçemize yapmış olduğu değerli hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür edilerek daire müdürleri ve İlçe Jandarma komutanı tarafından kurumlarını temsilen eden plaketler taktim edildi.  
Bozkır Postası Gazetesi ailesi olaraktan Ramazan Arlı Komiserimizin ilçemize yapmış olduğu katkılarından dolayı bizlerde kendisini tebrik ediyoruz ve yeni görev yerinde de üstün başarılarının devamını diliyoruz. Hz. Hadimi'nin sözünde olduğu gibi; "Kamil odur ki; koya dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser" Komiserimizin ilçemize bıraktığı eserler için kendisine tekrar tekrar teşekkür ederiz. 
Bozkır ilçemizde 5 yılı aşkındır başarıyla görevini sürdüren Bozkır Emniyet Amirliği görevine de vekâleten bakan komiser Ramazan Arlı'nın Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne tayinin çıkması ve ilçemizden ayrılacak olmasından dolayı kurban bayramı öncesi düzenlenen veda yemeğine, daire müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının katıldığı görüldü.