Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sürü yöneticisi kursu açılacak. Desteklemeler de faydalanmak isteyen üreticilerimizin ise bu belgelerini almalarının şart olduğu belirtilmiştir. Sürü yönetici belgesini almak isteyenler, 2 Ağustos ile 18 Ağustos 2021 tarihleri arasında müracaatlarını yapmaları gerekir.

Bozkır Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile Bozkır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün işbirliğiyle 02 Ağustos -18 Ağustos 2021 tarihleri arasında, Bozkır Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda sürü yöneticisi Kursu düzenlenecektir. 
Özellikle sürü yöneticisi istihdam desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerimizin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne veya Bozkır İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne 02 Ağustos ile 18 Ağustos 2021 tarihleri arasında müracaat etmeleri gerektiğinin haberini duyurmuşlardır.
Desteklerden faydalanmak isteyen üreticilerimizin ise, sürü yöneticisi belgelerini almalarının da şart olduğu belirtildi. Üreticilerimizin ise bilinçli sürü yönetmeleri için olsun, desteklerden faydalanmaları için olsun bu kursa katılmaları ve belgelerini almalarını unutmasınlar.
(Haber: Özgür Yılmaz)