Geçtiğimiz hafta Salı gününden başlamak üzere beş gün boyunca 26 ilçede İYİ Parti Konya Milletvekili Beyşehirli Fahrettin Yokuş, il teşkilatı ve yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla çok verimli programlar icra ettiklerini belirttiler.

İyi Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu konu ile ilgili gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarında şu ifadelerde bulundu: Başkan Tozoğlu; “Belirlenen programlar çerçevesinde, ilçe merkezlerimizde esnaf ve STK ziyaretleri ile ilçelerimize bağlı eski köylerimiz, yeni mahallelerimizde halkımızla buluşma imkanına sahip olduk. Dertlerini dinledik. Sohbet ettik. Çözüm önerilerimizi paylaştık. 
Vatandaşlarımızın İYİ Parti'yi yakından takip ettiğini gözlemledik. Genel başkanımız Meral Akşener'in yurt gezilerini izlediklerine şahit olduk. Yükselen bir değer olarak partimizin ülkemizde kilit noktada bulunduğunu tekrar görme imkanına sahip olduk. Daha fazla çalışmamızı beklediklerini kendilerinden dinledik. 
Bazı günler iki, bazı günler üç ve bazı günlerde de dört heyet olarak icra ettiğimiz programlarımızda aynı zamanda teşkilatımızın organizasyon kabiliyetine de tekraren şahitlik ettik. İlerleyen günlerde kalan ilçelerimizin programları ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ve Eylül ayında daha kapsamlı programlar tertipleyeceğiz. Bu vesile ile tekraren ifade ediyorum ki, millet bizi çağırıyor, biz milletimize hizmetkar olacağız.” dedi.          (HABE MERKEZİ)