Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın, İlçemiz Bozkır genelinde vaka sayılarının artışa geçmesi nedeniyle vatandaşlarımızı bir an önce aşı yaptırmaya davet etti. Kaymakam Akın, henüz aşı olmayan tüm Bozkırlı hemşehrilerimizin bir an önce aşılarını yaptırmalarını ve çevrelerindeki insanları da bu konuda teşvik etmelerini isterken; “O günleri tekrar yaşamayalım” diyerek uyarılarda da bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile mücadelede başta sağlık çalışanları olmak üzere, güvenlik güçlerimiz ve ilgili tüm kurumlarımızın büyük bir özveriyle çaba gösterdiğini ifade eden Bozkır Kaymakam Akın, vatandaşlarımızın da bu çabaya destek verip hem kendi sağlıklarını hem de sevdiklerinin sağlığını düşünerek aşılarını yaptırmalarını istedi.
İlçemiz genelinde vaka sayısını düşürmek için her alanda kararlılıkla mücadeleye devam edileceğinin altını çizen Kaymakamımız, Temmuz ayı itibariyle ülkemizde olduğu gibi İlçemizde de ‘Yeni Kademeli Normalleşme Süreci’ne girildiğini ve kısıtlamaların büyük bir kısmının kalktığını, o günleri tekrar yaşamamak için her türlü tedbire riayet etmemiz gerektiğine vurgu yaptı.
 Kaymakam Muhammed Akın, gazetemiz Bozkır Postası muhabirine yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti: “Tekrar eski sağlıklı günlere kavuşabilmemiz ve hayatımızın normale dönmesi için en büyük gücün aşı olduğunu, maske-mesafe-temizlik gibi tedbirlere büyük ölçüde riayet eden kıymetli halkımızın aşılanmanın önemine de öncelik vereceğiz.” dedi.
Kaymakam Akın, İlçemiz Bozkır’da Devlet Hastanemiz ile Aile Sağlığı Merkezlerinde aşılama yapıldığı gibi merkezi yerlerde aşı çadırları oluşturduklarını ve mobil ekiplerle de her vatandaşımıza ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. 
Kaymakam Akın sözlerini önemli açıklamalarla son verirken, henüz aşı olmayan tüm Bozkırlı hemşehrilerimizin bir an önce aşılarını yaptırmalarını ve çevrelerindeki insanları da bu konuda teşvik etmelerini istedi.
(Haber: Özgür Yılmaz)