Bozkır'da istihdam alanında hizmet üretebilmek için İstanbul'da Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Bozkırlı İşadamları ile görüşen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı yaptığı girişimler olumlu neticelendi.

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın öncülüğünde, Bozkır Belediyesi ile ortak plan ve programlar neticesinde Bozkırlı iş adamı Akgün Tekstil ilçemizde üretim yapacak atölye kurulumu devam yaklaşık olarak bie iki aydır devam ediyordu.
1 Eylül 2021 tarihi itibariyle ilçemiz Bozkır merkezde üretime başlayan Akgün Tekstil atölyesinde, üretime başlamadan önce eğitim gören hemşerilerimizi ziyaret eden Bozkır Belediye Başkanı ile Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven yapılan çalışmalar hakkında bilgiler almışlardı.
Geçtiğimiz haftalarda ilçemize kurulan Akgün Tekstil atölyesini ziyaret eden ve Bozkır’ın sorunlarını bilerek nokta hizmetler yaptıklarını gazetemiz muhabirine dile getiren Belediye Başkanı Sadettin Saygı; "İlçemizde istihdam alanında göreve geldiğimizden bu yana girişimlerde bulunuyoruz. İstihdamı ve ilçe ekonomisini kalkındıracak projeleri hayata geçirmek için Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız vekilimizin öncülüğünde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Saygı muhabirimize yaptığı konuşmalarının devamında, 1 Eylül itibariyle üretime başlayan Akgün Tekstil atölyesinde birçok hemşerimize istihdam kapısını açmış olduklarını ve Milletvekili Ziya Altunyaldız öncülüğünde, belediye ile Ak Parti İlçe teşkilatıyla birlikte gayretle çalışmalara devam edeceklerinin altını çizerken, Bozkır’a yeni projeler kazandıracaklarını ve tırnak içerisinde “inşallah hayata geçireceğiz” dedi.
(Haber Özgür Yılmaz)