Karabük Vali Yardımcılığına atanan, ilçemizin değerli Kaymakamı Muhammed Akın, geçtiğimiz hafta Bozkır’a veda ederek ayrıldı. Genç, aktif, dinamik, iş bilen ve iş bitiren bir Kaymakam olarak ilçe halkımızın hafızalarında iz bırakan değerli Kaymakamımız Muhammed Akın, gazetemiz aracılığıyla bir veda mesajı yayınladı.

Çok değerli olan ve Bozkır halkına bir yıl gibi kısa zaman içerisinde kendini çok sevdiren kaymakamımız Muhammed Akın, bir yılın sonunda Karabük Vali Yardımcılığına atandığını duyan ilçemiz halkı tarafından da üzüntüyle karşılanmıştı.
Genç, aktif, dinamik, iş bilen ve iş bitiren bir Kaymakam olarak ilçe halkımızın hafızalarında iz bırakan değerli Kaymakamımız Muhammed Akın, giderken yayınladığı veda mesajında:
Saygı değer Bozkırlılar,
“Bir yıla yakın süredir görev yaptığım güzide ilçemiz Bozkırımızdan Mülki İdare Amirleri atama kararnamesiyle Karabük Vali Yardımcılığına atanmış bulunmaktayım.
Görev sürem boyunca bana verilen görevleri, layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak Bozkır’da yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim.
 Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Bana verilen görevleri hak, hukuk ve adalet anlayışı içerisinde yerine getirmenin huzuru ile görevimden ayrılıyorum.
Yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan siz değerli Bozkırlılara çok teşekkür ediyorum. Ben sizlerin o gülen yüzlerinizi, sıcak ve samimi duygularınızla yaklaşımınızı da asla unutmayacağım. Ben sizlerden memnundum. Rabbimde sizlerden memnun olsun inşallah. Allah’a emanet olunuz. Hoşça kalın Allah’a ısmarladık.”
Bizlerde Bozkır Postası Gazetesi Ailesi olarak, değerli kaymakamımız; Muhammed Akın’a ilçemize yapmış olduğu çok güzel hizmetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır diyoruz. Bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde de, ilçemize yaptığı o güzel hizmetlerinden dolayı olsun, halkımızla iç içe olduğundan dolayı olsun halkımızın memnun olduğunu ve hafızalarında yer edindiğini bizler basın camiası olarak biliyorduk.
Kaymakamımız Akın’a yeni görev yeri olan Karabük Vali Yardımcılığında da üstün başarılar dilerken, Allah daima yolunu ve bahtını açık etsin der, devletimizin en iyi, en güzel makamlarında da, hem, devletimize, hem de halkımıza hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah.