6 Eylül’de okulların açılmasıyla birlikte, Bozkır ilçemizin merkezinde bulunan Mustafa Öztunç İlkokulunda da, 2021-2022 Yılı İlköğretim Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Düzenlenen etkinlikte ise, öğrenci ve velilerindeki mutluluğun yüzlerine vurduğu görüldü.

Mustafa Öztunç İlkokulundaki, 2021-2022 yılı ilköğretim haftası kutlamalarına, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanırken, Okul Müdürü Yüksel Uyar'ın günün anlam ve önemini içeren konuşması ve öğrencilerin şiir okumasıyla devam etti. 
Okul Müdürü Yüksel Uyar konuşmasında; "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize ilk can suyu olarak eğitim vermeye başlayacağımız ilköğretim haftasına erişmenin mutluluğunu ve heyecanı içerisindeyiz. Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi ilköğretim meselesi demek, vatan, millet, bayrak meselesi demektir. İlköğretim meselesi bir millet için bağımsız ve var olma meselesidir. Bu anlamlı sözlerin idraki içinde bulunduğumuz sorunların ancak eğitimle çözüleceğine ve ülkemizin aydınlık, mutlu yarınlara ancak eğitimle şahlanacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm öğretmen ve öğrencilerimizin ilköğretim haftasını kutlarım." dedi.  
İlköğretim Haftası dolayısı ile Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu bahçesinde düzenlenen açılış törenine öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı.
(Haber: Durdugül Yılmaz)