Okulların geçtiğimiz hafta açılmasının ardından, velilerin zor durumda olduklarını belirten ve; “vatandaşa yoksulluğu reva görenlere milletimiz esaslı bir ders verecektir” diyen İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu gazetemiz Bozkır Postasına gönderdiği yazılı açıklamalarında şu ifadelere yer verdiği görüldü.

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu: “Okullar açıldı, evlatlarını okula gönderen aileler için okul masrafı; servis masrafı başladı. Elektrik fiyatlarında fahiş bir yükseliş var. Faturalara güç yetmiyor.  Kısa zaman sonra doğalgaz, kaloriferler yanmaya başlayacak. Zaten temel gıda ve harcama kalemlerinin fiyatlarında kontrolsüz bir artış var. 
Tek maaşlı, asgari ücretli vatandaşlarımıza Rabbim kolaylık versin. Hele ki işi gücü olmayan vatandaşlarımız için bu zorluk tam bir yıkıma dönüşüyor. Maalesef tok acın halinden anlamıyor. Etrafını zenginleştirmeyi marifet sayan iktidar ise halinden memnun görünüyor. 
Derdini anlatan, iş isteyen, çözüm bekleyen vatandaşa "Bir çar içer miyiz?" diyor. Millet kendi kaderini kendisi kurtarma azmine sahiptir. Bu irade ilk seçimlerde tecelli edecek ve vatandaşa yoksulluğu reva görenlere milletimiz esaslı bir ders verecektir.” şeklinde açıklamalarını son verdi.
(HABER MERKEZİ)