Rengarenk kilitli taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarımız ile sohbet eden Belediye Başkanı Sadettin Saygı, ilçemizin tarihi evlerinin bulunduğu mahallemizi tekrar eski ihtişamını kazandıracaklarını söyledi.

İlçemizin Demirasaf Mahallesi'nde yer alan ve eski adı ile ilçe halkı tarafından aşağı mahalle olarak bilinen asar dibi mevkisindeki sokaklara rengarenk kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü görülüyor.
Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'ya mahalle sakinleri teşekkür etti.
Vatandaşlarımız ile muhabbet eden Başkan Saygı, ilçemiz tarihi evlerinin bulunduğu mahallemizi tekrar eski ihtişamını kazandıracaklarını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Tarihi evleri, dar sokakları ile çocukluğumuzun geçtiği sokaklarımızı renkli taş çalışmamızla yeni bir görünüm kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. Güler yüzleri ve hoş sohbetleri ile insanın içini ısıtan mahalle sakinlerimize bizlerde bu çalışma ile gönüllerini hoş etmek istedik. Çalışma tamamlanınca eski zamanda olduğu gibi oradaki abi ve ablalarımızla çay sohbetlerimizde bir araya geleceğiz." dedi.
(Haber: Durdugül Yılmaz)