Bozkır- Hadim Relokasyon Yolu İnşaat İşi tasfiye kesin kabulünü gerçekleştiren, Konya DSİ Müdürlüğü, Konya-Çumra 3. Merhale Projesi kapsamında da Apa Hotamış 1.2.3 sulama çalışmalarında toplamda 39 bin dekar tarım arazisi borulu şebeke, yağmurlama ve damlama sulama sistemi ile suya kavuşacaktır" denildi.

DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Konya Şubesi, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Konya Şubesi Bölge Müdür Yardımcısı H. Koray Bilgi ve ilgili teknik heyet, 'Bozkır Hadim Relokasyon Yolu İnşaat İşi' tasfiye kesin kabulünü gerçekleştirdi.
Kabule ilişkin DSİ'nin sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşımda, "Bölge Müdür Yardımcısı H. Koray Bilgi, ilgili teknik heyet ve firma yetkilisinin katılımı ile Bozkır- Hadim Relokasyon Yolu İnşaat İşi tasfiye kesin kabulü gerçekleştirildi. İş kapsamında Bozkır Barajı'nda su tutulması ile birlikte baraj gölü içerisinde kalacak olan 13 bin 725 metrelik Bozkır-Hadim karayolunun yapılmasıdır" denildi.
 DSİ'den yapılan diğer paylaşımda ise, "Konya-Çumra 3. Merhale Projesi kapsamında Apa Hotamış 1.2.3 sulama çalışmalarında toplamda 39 bin dekar tarım arazisi borulu şebeke, yağmurlama ve damlama sulama sistemi ile suya kavuşacaktır" açıklamasında bulunuldu.
(Haber Merkezi)