Bozkır Anadolu Lisesi Genç kız Kros takımı,  Bozkır’ı okullar arasında Konya’da üçüncü yaptılar
Bozkır Anadolu Lisesi Genç kız Kros takımı 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları kapsamında Konya'da düzenlenen Kros il birinciliği yarışmalarında KONYA ÜÇÜNCÜSÜ oldular. Bozkır Anadolu Lisesi Genç kız Kros takımımızı tebrik ediyor ve “gururumuzsunuz” diyoruz. 

Bozkır Anadolu Lisesi Genç kız Kros takımı 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları kapsamında, Bozkır ilçemizi temsil Konya merkezde temsil ederlerken, yapılan müsabakaların sonucunda Bozkır olarak üçüncü oldular.
 Yapılan bu müsabakalarda ter döken ve kıyasıya yarışan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Büşra ŞENEL’i, Bahar SOYDAN’ı, Medine TAŞDİBİ’ni, Ayşe DİNÇ’i ve Ayşegül AKÇAY'ı Bozkır olarak gönülden tebrik ediyoruz. Konya merkezde yapılan yarışmada öğrencilerimizin başarılı olmaları için ter döken ve uygulattığı taktiklerle öncülüğünü gösteren başta Beden Eğitimi Öğretmenlerimizden Denizhan Eken hocamızı da yine Bozkır adına Bozkır Postası Gazetesi olarak bu başarıya attıkları imzadan dolayı teşekkür ediyoruz.
Öğrencilerimizin yarışmalara katılmasında ulaşım desteği veren Bozkır Belediyesine, yemek ikramında bulunan BİMDER'e ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

(Haber: Özgür Yılmaz)