MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın geçtiğimiz günlerde Konya’daki bir programda yaptığı konuşmasına, İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu;  “Sayın Kalaycı'yı markete, petrole, pazara gitmeye davet ediyorum” diyerek basın açıklamasında cevap verdi.

İYİ Parti Konya İl Başkan Gökhan Tozoğlu; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’ya karşı gazetemizin haber merkezine gönderdiği yazılı basın açıklamasında; “Geçtiğimiz gün şehrimiz Konya’da, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın bir programda yaptığı konuşmada, "Türkiye ekonomisi giderek daha da güçlenmektedir. Yatırımlarda, üretimde, istihdamda ve ihracattaki artışlar tüm hızıyla devam etmektedir." ifadelerini kullanmış ve anlaşılıyor ki partimizin de içinde olduğu ittifakı kastederek "felaket tellallığı" yaptığımızı iddia etmiş.
Ben bu vesile ile sayın Mustafa Kalaycı'yı markete gitmeye, petrol istasyonuna uğramaya, pazara gitmeye davet ediyoruz. Dilerse bir de döviz bürosuna da uğrayabilir. Bu vesile ile 100 TL uzattığında karşılığında kaç ABD Doları , kaç EURO veriyorlar görmüş olur. Yine aynı 100 TL ile kaç kilogram ayçiçek yağı, kaç kilogram tavuk eti, kaç kilogram meyve alabiliyor görmüş olur.
İktidar cephesi ve ortakları kolaycılığa öylesine alışmış durumda ki yakında enflasyondaki fahiş artışı, döviz fiyatlarındaki önlenemez yükselişi de muhalefet partilerine yüklerlerse şaşırmamak lazımdır. Ancak önemli olan şudur ki milletimiz her şeyin farkındadır. Ve en kısa zamanda gereğini yapacaktır.” şeklinde yazılı açıklamasına son verdi. (Haber Merkezi)