Bozkır’ın merkez mahallelerinden Demirasaf Mahallesinde bulunan ve halk arasında aşağı mahalle olarak anılan eski yapılaşma olan çok eski ve yerleşim yeri olan Aşağı Mahallede Bozkır Belediyesi tarafından Kilitli Taş Döşeme işleri tamamladı.



Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü Demirasaf Mahallesi Asardibi mevkisinde yer alan ve eski adı ile halk arasında da Aşağı Mahalle olarak bilinen eski yerleşim sokaklarındaki rengarenk kilitli taş döşeme çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında: "Yıllardır el değmeyen Aşağı Mahalle sokaklarımızın yapımını tamamladığımız renkli taşlar çok yakıştı. Aşağı Mahallemizi eski ihtişamlı günlerine tekrar kavuşturacağız" dedi.

Belediye Başkanının sosyal medya hesabından yayınladığı bu mesajının altına okuyucularının bir çoğu teşekkür ederken, bir çoğu da mahallelerindeki gördükleri eksikliklerin ne zaman yapılacağı ile ilgili sorular yönelttiği görüldü. Başkan Saygı’da; “Sırası geleni bir bir yapmak için mücadelelerimizi sürdürüyoruz. Sabırlı olun. Bozkır ve mahallelerimiz hizmetlerin en güzeline layıktır.” dediği görülmüştür. 
(Haber: Özgür Yılmaz)