Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi Şehit Piyade Uzman Onbaşı Yasin Sarı Şehit Kütüphanesi'nin açılışını yaptı.

  Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi Şehit Piyade Uzman Onbaşı Yasin Sarı Kütüphanesinin açılışına birçok resmi erkan katılırken, kütüphanenin açılışı ilçe Kaymakamı Fatmagül Dalmış tarafından yapılmıştır.
Yeni hizmete giren Kütüphane ile ilgili Okul Müdürü Beytullah Dursun'dan bilgiler alan Kaymakam Dalmış, açılış öncesinde katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında; "Bugün açılışını yaptığımız okul kütüphanesinde aziz şehidimizin adını yaşatmak için bir araya geldik. Şehitlerimizin anne ve babalarının da teşrif etmesi bizleri ayrıca onurlandırdı. Kütüphanemizin İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Açılışa Şehidimizin Annesi Gülüzar Sarı, Şehidimizin Babası Erol Sarı, Şehit Ailelerimiz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Süleyman Ege, Belediye Başkan Vekili Hasan Özcan, katıldı. 
İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Pınar Buluz, İlçe Müftüsü Emin Yüksek, Siyasi Parti İlçe Başkanları, okul müdürleri, öğrenciler ve daire amirlerinin de katıldığı görüldü. 
(Haber: Yunus Yılmaz)