Kaymakam Fatmagül Dalmış, kurallara uyan;
İçişleri Bakanlığı’nın trafik güvenliği ve kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla  başlattığı "Bi Hareketine Bakar Hayat" temalı kampanya kapsamında ülkemizle eş zamanlı olarak İlçemizde de trafik uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada kurallara uyan sürücülere, Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış teşekkür etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal/yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşıyacak birçok kampanya ve etkinlik hayata geçirilmişti.

"Bi Hareketine Bakar Hayat" mottosuyla hazırlanan kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulması amaçlanmaktadır. 
İlçemiz Bozkır’da da bu etkinlik çerçevesine trafik ekipleriyle birlikte duran ve uygulama noktasında bulunan kaymakam Fatmagül Dalmış, vatandaşlarımıza trafik kurallarına hassasiyetle uyulması gerektiğini ifade ederken, emniyet kemeri kullanımının önemine de dikkat çekti. İlçemiz Kaymakamı Fatmagül Dalmış, trafikte görevli tüm personellere kolaylıklar dileyerek, kurallara uyan sürücülere teşekkür edip hayırlı yolculuklar dilediği ve kurallara uymayan sürücüleri de uyardığı belirtildi.
(Haber: Durdugül Yılmaz)