Bozkır Gençlik Merkezin aralıksız olarak etkinliklerine devam ediyor. Bozkır Gençlik Merkezi geçtiğimiz hafta da doğa yürüyüşü yaptı. Bozkır’ın dış mahallelerinden Sorkun Mahallesinde ikamet eden ve Bozkır’ı en güzel şekilde Youtuber’de tanıtan ve çevrede adından söz ettiren Hasan Ay’a tanışma ziyaretinde bulundu.

Bozkır Gençlik Merkezi, sosyal faaliyetler kapsamında bu hafta 35 genç ile Youtuber Hasan AY’ı ziyaret etti. İlçemizde eğitim gören 35 genç ile Cumartesi sabah saat 10:00’da doğa yürüyüşü ile başlatılan program kapsamında, bölgemizde ve Türkiye genelinde, tahiniyle meşhur olan, Dere Mahallesindeki Kalaycıoğlu Tahin Değirmeninde tahin yenildikten sonra Aygır şelalesinde küçük bir trekking yapıldı. 
Bozkır’ın doğal güzelliklerini yerinde gören gençler, ardından da Youtuber Hasan Ay’a misafir oldular. Bungalov evde sobanın sıcaklığına muhabbetin sıcaklığını ekleyen gençler Hasan Ay’ın Youtuber olma serüvenini dinlediler. Sobada patates oturtma, Sucuk ve Tavuk ekmek ile çay ikramı ile güzel bir gün geçirdiler.
 Programın organize edilmesinde kendilerine büyük emek verdiğim ben Yakup Çetin’e ve misafirperverliğiyle ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Hasan Ay’a teşekkür ettiler.