Bozkır Anadolu Lisesi Genç kız kros takımı yarışmalarda Konya üçüncü olmuştu. Bu seferde yine gururumuz olan Bozkır Anadolu Lisesi bu seferde genç erkek kros takımı Konya da düzenlenen 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları kapsamında Kros il birinciliği yarışmalarında KONYA İKİNCİSİ olmuştur.

Bozkır Anadolu Lisesi Genç kız Kros takımı 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları kapsamında, Bozkır ilçemizi Konya merkezde temsil ederek yapılan müsabakaların sonucunda Bozkır olarak üçüncü olmuşlardı. 
Yine gururumuz olan okullarımız arasında olan Bozkır Anadolu Lisesi bu seferde genç erkek kros takımı Konya da düzenlenen 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları kapsamında Kros il birinciliği yarışmalarında KONYA İKİNCİSİ oldular. Bu gençlerimiz, Konya’da Bozkır olarak göğsümüzü kabarttılar. Bozkır’ın adını duyuran gençlerimize; “Brova gençler, tebrikler gençler” diyor ve bundan sonra da her yapılan yarışmalarda başarıdan başarıya koşmalarını diliyoruz.
Yapılan bu müsabakalarda ter döken ve yine Bozkır adına kıyasıya yarışan Bozkır Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Demircan BİLİCİ, Faruk Nafiz KORKMAZ, Tunahan Mert KOCA ve Mustafa BAYRAK’ı Bozkır olarak gönülden tebrik ediyoruz. Konya merkezde yapılan yarışmalarında, hem genç kız kros takımımızı, hemde genç erkek kros takımımızı başarılı olmaları için onlarla birlikte ter döken ve uygulattığı taktiklerle yine öncülüğünü gösteren başta Beden Eğitimi Öğretmenlerimizden Denizhan Eken hocamızı tekrar tekrar Bozkır adına Bozkır Postası Gazetesi olarak bu başarıya attıkları imzadan dolayı teşekkür ediyoruz.
Öte yandan öğrencilerimizin yarışmalara katılmasında ulaşım desteği veren yine Bozkır Belediyesine, yemek ikramında bulunan yin BİMDER'e ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarken, aynı başarıları ilçemizdeki diğer okullarımızdan da bekliyoruz.
(Haber: Yunus Yılmaz)