Bozkır Devlet Hastanemize yeni atanan Çocuk Hastalıkları Uzman Doktoru Fadime Ceyda Eldeniz geçtiğimiz hafta başı Bozkır Devlet Hastanemizde hasta kabulüne başladı. Hastanemizde uzman doktor sıkıntıları tek tek zaman içerisinde aşılmaya başlandığı da gözlerden kaçmıyor.

Sağlık Bakanlığının 101. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Bozkır Devlet Hastanesine geçtiğimiz ay atanan İç Hastalıkları Uzmanı Ümmühan Çoban Atıcı’nın ardından geçtiğimiz hafta da Çocuk Hastalıkları Uzman Doktoru Fadime Ceyda Eldeniz atandı. Görevine başlayan Doktor Eldeniz hafta başından bu yana hasta kabulüne başladığı öğrenildi.
Geçtiğimiz Pazartesi günü göreve başlayan ve Bozkır Devlet Hastanemizin Uzman Doktor kadrosuna dahil olan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktoru Fadime Ceyda Eldeniz, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Çocuk Hastalıkları Bölümünden mezun olduğu belirtilmiştir.
Bozkır Devlet Hastanesi yönetiminden gazetemiz Bozkır Postası muhabirine yapılan açıklamada; " Çocuk Hastalıkları Uzman Doktor Fadime Ceyda Eldeniz’i Bozkır Devlet Hastanemizin uzman doktorlarımızın kadrosuna katmış bulunmaktayız. Uzman doktorlarımız arasına dahil olan ve yeni atanan Uzmanımızın da Bozkır ve çevre halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerken, kendisine de mesleki hayatında üstün başarılar diliyoruz." denildi.

(Haber: Durdugül Yılmaz)