Bozkır Tarım ve Orman İlçe Müdürü Halil Durmuş, geçtiğimiz hafta içerisinde personel Genel Müdürü Adem Dinç’i makamında ziyaret etti. 

 Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş, Personel Genel Müdürü Adem Dinç'i makamında ziyaret ederken, Genel Müdür ile Bozkır Tarım ve Orman Müdürümüz Halil Durmuş görüş alışverişinde bulundukları belirtilirken, Müdür Durmuş Bozkır hakkında Genel Müdür Dinç’e bilgiler verdiği öğrenildi.  
Ziyaret esnasında, Konya İlinin ilçeleri içinde Osmanlı Dönemine ait tek ilçe sancağı olan Bozkır İlçesi hakkında sohbet eden ikili daha sonra Bakanlığımızın Konya İlindeki çalışmaları ve faaliyetleri hakkında da bilgi alışverişinde bulundukları da gazetemize gelen bilgiler arasında yerini almıştır.  
Genel Müdür Dinç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği öğrenildi. Çalışkan, dürüst ve olan geldiği günden bu yana da Bozkır çiftçileri için gecesini, gündüze katarak projeler üreten ve aktifleştiren Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Halil Durmuş’ta personel Genel Müdürü Dinç ile karşılıklı ve sağlıklı bir görüşme olduğunu söylerken, kendisine gazetemiz aracılığıyla bir kez daha teşekkür etti.
(Haber: Yunus Yılmaz)