Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Kollu Ankara eğitimi ile yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Bugün il ve ilçe yönetimlerimizle beraber buraya geldik. Kıymetli Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu beyefendi, Gençlik Kolları Genel Başkanımız aynı zamanda Konya Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman ve çok sayıda Genel Başkan Yardımcımız, GİK üyelerimizden Türkiye gündemini ve Teşkilat meselelerini dinleme fırsatımız oldu. Konya’da bulunan gençler ile yapacağımız çalışmaları buraya gelen arkadaşlarımızla istişare ederek iki günlük güzel bir programı geride bıraktık.” dedi.
Daha sonra Konyalı Gençlerle buluşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, asgari ücret ile ilgili konuştu;
“iÇiNDE YAŞADIĞINIZ ÇAĞI YAKALAYIN”
Parti olarak eğitim programlarına büyük önem verdiklerini belirten Karamollaoğlu, “Günümüz teknolojisini bileceğiz. Onu uygulayacağız, daha üstünü geliştirmek için çalışacağız. Geçmişimizi iyi bilmemiz gerektiği gibi içinde yaşadığımız çağı da iyi bileceğiz” diyerek gençlere dünyadaki gelişmeleri yakından takip etme tavsiyesinde bulundu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gençlerle bir araya geldi. Partisinin genel merkez eğitimleri kapsamında gerçekleşen programda konuşan Karamollaoğlu, önemli değerlendirmelerde bulundu.

“ÇALIŞANLARIN İHTİYACINI KARŞILAMAK İKTİDARIN GÖREVİDİR”
Saadet Lideri Karamollaoğlu, “Açlık sınırını esas alıp çalışana, ‘Karnını doyur, gerisine karışmayız’ deniyor. Bu kabul edilemez. Çalışanlarının, vatandaşlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak iktidarın temel görevidir” dedi.
Gündem ile ilgili de konuşan Karamollaoğlu, devam eden asgari ücret görüşmeleri ile ilgili partilerinin görüşlerini dile getirdi. Bir çalışanın alacağı ücretin kendisinin ve ailesinin tüm yaşam gereksinimlerini karşılayacak bir düzeyde olması gerektiğinin altını çizen Karamollaoğlu, “Mevcutta uygulanan ücret anlayışı ise bundan çok uzakta. Açlık sınırını esas alıp çalışana, ‘Karnını doyur, gerisine karışmayız’ deniyor. Bu kabul edilemez. Çalışanlarının, vatandaşlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak iktidarın temel görevidir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)