Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış ilçemizde göreve başladığı günden bu yana aralıksız olarak okullara yaptığı ziyaretlerde, hem okul öğretmenlerini, hem de öğrencileri birebir dinliyor. Kaymakam Dalmış’ın eğitime önem verdiği gerçekleştirdiği faaliyetlerinden belli olduğunu görüyoruz.

İlçemiz Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, yaklaşık olarak ilçemizde göreve başlayalı üç aya yakın bir zamandır okulları ve öğrenci ziyaretlerini aralıksız sürdürdüğü gazetemiz Bozkır Postası tarafından gözlemleniyor ve takip ediliyor.
 Kaymakam Dalmış’ın geçen haftaki durağı ise ilçemizdeki kız öğrencilerle kız öğrenci yurdunda yemekte bir araya gelirken, onlarla sohbet ederek isteklerini ve taleplerini dinledi.
Daha sonra Kaymakam Fatmagül Dalmış, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Pınar Buluz ile birlikte kız öğrencilerle birlikte düzenlenen yemek programının akabinde, yapılan ziyaret kapsamında da öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinlemesinin ardından, ayrıca yurt idarecilerinden öğrenciler ile yurt hakkında detaylı bilgiler aldıktan sonra, vedalaşarak kız öğrenci yurdundan ayrıldığı belirtilmiştir.
(Haber: Özgür Yılmaz)