İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, gazetemize gönderdiği basın açıklamasında; “Milletimiz her şeyin farkındadır” derken,  İyi Partili kadrolar hiçbir iftiraya ve tahrike fırsat vermeden aziz milletimizin hizmetine talip olacaktır.” Şeklinde ifadelerde bulundu. 

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasını gazetemiz Bozkır Postası ile de paylaştı.
İl Başkanı Tozoğlu; “Merhum başbuğ Alparslan Türkeş'in anıldığı bir toplantıya bile tahammül gösteremeyip , toplantıyı basan ve akıl almayacak bir şekilde olaylar çıkaranlar ve onların destekçileri  milletimizin dikkatlerinden kaçmamıştır.Son dönemde sayın genel başkanımız, teşkilat başkanımız ve yöneticilerimiz ile ilgili hakaretamiz cümleler kurup iftiralar atılması da tesadüf değildir. Planlı bir hareketin parçasıdır.   
Öyle ki kendi pencelerinden oyun kuranlar, İYİ Parti'yi MHP alanına hapsederek, partimizin oy geçişkenliğini sadece MHP üzerinden planladıkları için İYİ Parti'nin bugün tüm toplumsal kesimlerden oy alan bir parti haline gelmesi onları rahatsız etmekte ve misyonlar sorgulanır hale gelmektedir.  
Önemle ifade etmek gerekir ki, ne yaparlarsa yapsınlar milletimizin hakemliği herşeyi çözecektir. İYİ Partili kadrolar hiçbir iftiraya ve tahrike fırsat vermeden aziz milletimizin hizmetine talip olacaktır. Ancak bizleri üzen 50 yılı aşmış bir siyasal hareketin bugün geldiği noktadır. Biliyor ve inanıyoruz ki milletimiz herşeyin farkındadır.” sözleriyle basın açıklamasını tamamlamıştır. 
(HABER MERKEZİ)