Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında 12 üreticiye 362.880 TL tutarındaki bahçe el traktörlerini %80 hibeli olarak Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış ile Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın katılımı ile teslim edildi.

İlçemiz Bozkır'da 362.880 TL değerinde hibeli bahçe el traktörleri, halkımız arasında pat pat bahçe çapa motoru olarak anılan motorlar hak sahiplerine geçtiğimiz hafta içerisinde teslim edildi.
Bozkır İlçe Orman ve Tarım Müdürlüğünün hazırladığı projeye ilçemiz merkezi ile ilçemiz Bozkır’a bağlı dış mahallelerimizden müracaat eden ve desteklemeye hak kazanan üreticilere toplam değeri 362.880 TL hibeli 12 adet bahçe el traktörleri teslim edildi.
El ve bahçe traktörlerini teslim alan çiftçilerimizin yüzleri gülerken, kendilerine bu projeyi hazırlayan ve emeği geçen tüm yetkililere ayrı ayrı teşekkür ettiler. Çiftçilerimiz bu pat pat dediğimiz çapa traktörü olarak geçen el traktörlerimizle daha bilinçli ve daha sağlıklı ve bol verimli bir ürün alacağımıza inanıyoruz. Bu bahçe traktörü olan pat patların sayesinde ilçemiz ile ülke ekonomisine katkı sağlamış olacağız.” şeklinde açıklamalarda bulunurlarken sevinç ve mutlulukları yüzlerine vurduğu da görülmüştür. 
Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında ilçemizde 12 üreticiye 362.880 TL tutarındaki bahçe el traktörlerini %80 hibeli olarak dağıtan Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı yapılan törenle teslim ettiler. Çiftçilerimize, ekip diktikleri ürünlerinin bereketli olmasını dilerlerken, el traktörlerinin de hayırlı olmasını dilediler.

(Haber: Özgür Yılmaz)