Hayırseverimiz Kayapınarlı Ali Taşseki ve Eşi Fatma Taşseki  tarafından Bozkır Devlet Hastanesine alınan cihazın sayesinde;

Bozkır Devlet Hastanemizde, Bakanlığımız, Konya İl Sağlık Müdürlüğümüz ve hayırseverlerimizin desteği ile her geçen gün tıbbi cihaz çeşitliliğini artırmaya ve tıbbi cihaz yenilenmesini tamamlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftada hayırseverimiz Kayapınarlı Ali Taşseki ve Eşi Fatma Taşseki tarafından Bozkır Devlet Hastanesine alınan cihazın sayesinde; Panoramik röntgen ünitesi açıldı.

Son olarak Bozkır ilçemizde ikamet eden hayırseverimiz Kayapınarlı Ali Taşseki ve Fatma Taşseki ailesi tarafından hastanemize Panoramik Röntgen Cihazı satın alınarak bağışlandı. 
Cihazın temin edilmesi ile birlikte, hastanemiz idaresince Panoramik Röntgen Odasının tadilatı, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu’nca yayınlanan Tıbbi Radyoloji Uygulamalarının Yapıldığı Odaların Tasarımında Dikkat Edilecek Hususlara ve Zırhlama Koşullarına İlişkin Kılavuz’a uygun şekilde tamamlanmıştır. Nükleer Düzenleme Kurumu’ndan cihazın kullanım lisansı alınarak, görüntüleme birimimizde hastalarımıza diş röntgen filmi çekim hizmeti verilmeye başlandı. Mevcut durumda kurumumuzda, diş tedavi hizmetlerimizde kullanılan Periapikal Röntgen Cihazımıza ek olarak, yeni bir görüntüleme hizmeti daha verilmeye başlandı.
Bozkır’da son derece donanımlı bir hastaneye sahip olduklarını vurgulayan hastanemiz Başhekimi, Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan; “Bakanlığımızın, İl Sağlık Müdürlüğümüzün ve halkımızın bizlere vermiş olduğu destek ve güvenle hasta bakım hizmetlerimizin kalitesini ve çeşitliliğini her geçen gün artıyoruz. Son olarak hastanemize Ali Taşseki ve Fatma Taşseki ailesinin desteği ile kurumumuza yeni bir görüntüleme cihazı kazandırdığımız için ekip olarak çok mutlu ve gururluyuz.
Hayırseverlerimiz Ali Taşseki ve kıymetli eşleri Fatma Teşseki’ye böyle bir hizmetin verilmesine vesile oldukları için çok teşekkür ederiz. Bozkır ilçesi çok fedakar ve hayır sever insanların olduğu bir ilçedir.
 Bozkır halkı her zaman olduğu gibi yine hastanesine sahip çıktı. Taşın altına elini koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen Bozkır insanları hastanesinin eksiklerinin tamamlanması noktasında devletinin yanında olduğunu dün olduğu gibi bugün de gösterdi. Bende hayırseverimizi canı gönülden kutluyorum. 
Sağlık Bakanlığımızca alımı yapılan ve kurulum çalışmaları devam eden Tomografi Cihazımızın da hastanemize kurulması ile birlikte, hastanemiz radyolojik görüntüleme açısından daha da ileri bir seviyeye çıkacaktır. Bizde hastanemizde, halkımıza yerinde ve zamanında daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunulması ve hasta memnuniyetimizi en üst seviye çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 
Yeni hizmete açılan ve diş hekimlerimize tanı ve tedavide yardımcı olacak Panoramik Röntgen Ünitemiz hastanemize ve ilçemize hayırlı olsun.

(Haber: Özgür Yılmaz)