Bozkır Kaymakamlığında, Kaymakam Fatmagül Dalmış’ın makamında ilçemizdeki bazı kurumların müdürleri ile birlikte, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesi için, tedbirler alınmak amacıyla bir toplandı yapıldı. Toplantıda gereken tedbirlerin ivedilikle giderilmesi konusunda görüş birliğine varıldığı öğrenildi.

İlçemiz Bozkır’da yaşayan sokak hayvanlarını kış şartlarından korumak, mama ve su temininin devamını sağlamak amacıyla Bozkır ilçesindeki kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışarak sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak adına Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış’ın başkanlığında Bozkır Kaymakamlığının makamında toplantı yapıldı.
Toplantıya; Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca, İlçe Tarım Müdürü Halil Durmuş, Orman İşletme Şefi İbrahim Karışoğlu, Bozkır Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Çakmak, Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yetiş Leylek ve Teknik Öğretmen İbrahim Koca, gönüllü hayvan sever Doktor Onur Çoşkun katıldı.
(Haber: Özgür Yılmaz)