Bozkır Belediye Başkan Sadettin Saygı, Bozkır’a bağlı mahallelere; iki yılda, 200.000 m2 kilitli taş döşemesi yapıldığını söyledi;

Bozkır Belediye Başkan Sadettin Saygı,gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarında; “Bozkır’a bağlı mahallelerimize yaklaşık olarak iki yılda, 200.000 m2 kilitli taş döşemesi yaptık. Allahın izniyle hem Bozkır merkezde, hem de dış mahallelerimizde yol sorunlarını ortadan kaldıracağız.” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte, bir önceki dönem Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’den bayrağı devralan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 2 yıla yakın bir sürede, Bozkır ve Mahallelerine yaklaşık olarak 200.000 m2 kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Merkez ve kırsal mahallelerde üst yapısı bozuk aciliyeti olan yol ve sokakların tespitini Mahalle muhtarları ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle tespitin yapılarak çalışmalara başladıklarını dile getiren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, gazetemiz Bozkır Postası muhabirine açıklamalarda bulundu. 
Başkan Saygı; “İki yılda birçok dış mahallemizin üst yapı problemlerini büyük oranda çözdük. 2024 yılına kadar inşallah mahallerimizdeki yol sorunlarını tamamen ortadan kaldıracağız.” dedi. 
Bozkır merkezde de, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geride bıraktığımız yaz aylarında da amansız bir şekilde asfalt çalışmalarını yaptıklarını belirtti. Bozkır ve Bozkır insanı için, daha da yaşanabilir bir ilçe yapma gayretinde olduklarını, ellerinden gelen tüm çabaları ve enerjilerini harcadıklarını, harcamaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Saygı, göreve başlarken, hayalinden geçen tüm hizmetleri sırasıyla tek tek zaman içerisinde bir bir gerçekleştirdiklerini de sözlerine ilave etti.
(Haber: Özgür Yılmaz)