BİMDER Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ilçemiz Bozkır’da başarılarına başarı katarak adeta adından söz ettirmeye devam ediyor. BİMDER geçtiğimiz ay ilçemizde 6 gencimizi daha hafız yaptı. Hafızlık Belgesi alan öğrencilerin isimleri şöyle; Ramazan Gözet, Mevlüt Şahin, Musa Arıcı, Abdurrahman Çiçek, Osman Lale ve Ahmet Vural.

Kısa adı BİMDER olan Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ilçemiz Bozkır’da kurulduğu yıldan bu tarafa Mehmet Görür’ün başkanlığında aralıksız olarak faaliyetlerine her alanda başarılı bir şekilde devam ediyor. Bozkır’da da verdikleri eğitimlerle önde gelen sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. Her yıl hafız yetiştiren ve belgelerini veren BİMDER geçtiğimiz ay 6 genç öğrenciyi daha hafız yaptı. 
İlçemiz Bozkır'da faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinde öğrenim gören 6 kursiyer öğrenci Hafızlık sınavını kazanarak hafız olurken, Bozkır İlçe Müftülüğüne bağlı Bimder Kur'an Kursundan hafızlık sınavını kazanan öğrencilere, Bozkır İlçe Müftüsü Emin Yüksek tarafından Hafızlık Belgeleri’nin verildiği belirtildi.
BİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür, yaptığı açıklamada; "Bozkır Müftülüğümüze bağlı Bimder Kur'an Kursundan 6 kursiyer öğrencimiz sınavda başarı sağlayarak Hafız oldular. Öğrencilerimizi, ailelerini, hocalarını tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yetişmesine katkıda bulunan tüm hayırseverlerimizden de rabbim razı olsun." dedi.
 
(Haber: Durdugül Yılmaz)