Seydişehir’de resim öğretmeni olarak görev yapan Bozkırlı hemşehrimiz Erol Köse, Bozkır’ın geçmişini kaleme alan ve Bozkır’ı anlatan yazılarını kaleme alan ve kitaplarını piyasaya süren kitapların yazarlarına teşekkür etti.

Resim öğretmeni olarak görev yapan Bozkırlı hemşehrimiz Erol Köse, Bozkır’ı Bozkır’ı anlatan kitaplarına kavuşturanlara başta ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.
Köse yaptığı açıklamalarında; “Sağlık Bakanlığı Daire Başkanlığı görevini yürüten, Ali Ulvi Ülker’in kaleminden, daha önce basılan "Bozkır Güldestesi " , "Kültür Diliyle Bozkır" adlı kitaplarından sonra üçüncü kitabı sıcak sıcak yeni çıkan basılan, adeta Bozkırımızın bugüne kadar basılmış her yönüyle en kapsamlı anlatıldığı, ansiklopedi gibi detaylı özenle hazırlanmış "Gönül Diliyle Bozkır" adlı kitabından gurur duyarken bir o kadarda duygulandım.
Konya Bozkırlılar Derneği Başkanı, Burhan Yılmaz başkanımızın kaleminden, ikinci baskısı da çıkan, özellikle orta yaş Bozkırlıların tanıdığı, anılarla hikayelerle bizleri gülümseten şahsiyetleri anlatan "Bozkırımızı Güldürenler" adlı kitabı, bir başka kitap ise, kısa süreli Devlet Memurluğu yapmış, Müzik, El Sanatları , Resim sanatı ile ilgilenen. Bozkırımızla ilgili dergilerde yazılar yazan, Fatma (Erden) Sunel ablamızın kaleminden çıkan Bozkırımızla ilgili kısa hikaye anı gelenek göreneklerimizi anlatan "Benim Bozkırım" adlı kitabıdır. 
Bu üç değerli eseri hazırlayan yazarlarımıza ve tüm emeği geçen maddi manevi destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Bütün Bozkırlı hemşehrilerimizi, bu kitapları satın alarak, geliriyle Bozkırlılar Derneğine destek olmaları bizleri mutlu edecektir.” dedi.

(Haber Merkezi)