Gazetemizi ziyaret eden  Bozkır Kaymakamı

Fatmagül Dalmış; Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, geçtiğimiz günlerde gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Dalmış; “Tarafsızlıktan ödün vermeden yayın hayatınızı sürdürmeniz son derece önemli. Gazetecilik mesleğinin tüm zorluklarına karşı görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz.” dedi.

Bozkır Postası gazetesi İmtiyaz Sahibi Yunus Yılmaz ile görüşen Kaymakam Fatmagül Dalmış, “İlçemizde içerik ve baskı yönüyle oldukça kaliteli bir basın-yayın organının olması memnuniyet verici. Göreve başladığım günden bu yana ilgiyle takip ettiğimi, gazetenizin kalitesi ve yayın dili takdire şayandır.
İlçemizde kurumumuzun ve diğer kurumların yaptığı tüm faaliyetleri en iyi şekilde kamuoyuna yansıtıyorsunuz. Tarafsızlıktan ödün vermeden yayın hayatınızı sürdürmeniz son derece önemli. Gazetecilik mesleğinin tüm zorluklarına karşı görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. İlçemizde esnaf, memur, bay-bayan her kesiminin gazetenizi ilgiyle takip ettiğini de görüyorum.  Emeğiniz için ilçemiz Bozkır adına teşekkür ediyorum.” şeklinde ifadelerde bulundu.
33 yıldır Bozkır ve Bozkır’ın sorunlarını takip ettiklerini ve gündeme taşıdıklarını vurgulayan gazetemizin sahibi Yunus Yılmaz ise: “Gazetemizin kuruluş amacına uygun olarak yayın hayatımızı sürdürmeye gayret sarf ediyoruz. İlçemizin her sorununu yansıtarak, bu sorunların giderilmesi ile ilgili bir aracı kurum gibi hizmetimizi sürdürmek ve bu sorunların çözümlenmesini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Sizlere de görev hayatınızda başarılar dilerim. Gazetemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Daha sonra ilçemiz Kaymakamı Fatmagül Dalmış gazetemizin matbaa basım tesislerinde incelemelerde bulunurken, Yunus Yılmaz, matbaanın ve gazetemizin basım tesislerinde bulunan matbaa makinelerini tek tek tanıttı ve bilgilendirmelerde bulundu.
Kaymakam Dalmış, gazetemize yapmış olduğu ziyaretin sonunda, Basın toplumun gözü ve kulağı olduğunu yine toplum olarak bilinmesi gerektiğini, Bozkır’da bulunan gazete ile matbaanın bulunmaz bir nimet olduğuna da vurgu yaparken, ilçede bulunan kurum ve kuruluşlar ile birlikte herkesin sahip çıkmasını ve yaşatılmasını istedi. Kaymakam Fatmagül Dalmış karşılıklı fikir alışverişi yaptıktan sonra gazetemizin bürosundan vedalaşarak ayrıldı.
(Haber: Yunus Yılmaz)