Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, yılbaşı akşamı yol kontrol noktalarında durdurulan araçlardaki vatandaşlarımız ile Bozkır Devlet Hastanemizdeki hastaların ve yakınlarının 2022 yıllarını kutlayıp, onlarla da hasbıhal etti.

İlçemiz Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, vatandaşlarımızın yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri adına, yılbaşı akşamı emniyet ve jandarma tarafından oluşturulan yol kontrol ve uygulama noktalarında kendisinin de bulunduğu görüldü.
 Kaymakam Dalmış, görevleri başında olan güvenlik güçlerinin ve uygulama esnasında durdurulan araçlarda bulunan vatandaşlarımıza: “Başta 2022 yılınızın hayırlı olmasını dilerken, Allah’tan sağlık, mutluluk, huzur ve bereketli bir yıl diliyorum” diyerek yeni yıllarını kutladı. 
İlçemiz Kaymakamı Fatmagül Dalmış, aynı gün akşamı, Bozkır Devlet Hastanesini de ziyaret ederken, hastalara, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu ve sağlık çalışanlarıyla birlikte hasta yakınlarının ve hastaların yeni yıllarını da aynı şekilde kutladığı belirtildi.
Kaymakam Dalmış’ın ziyaretleri esnasında ise, İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca ve Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Bilgehan’ın eşlik ettiği de gazetemize gelen bilgiler arasında yerini almıştır.




(Haber: Durdugül Yılmaz)