Faturalar vatandaşı çarpıyor, Vatandaş da;
Vatandaşlar "Artık bizi elektrik çarpmıyor, elimize aldığımız elektrik faturaları çarpıyor. Üzerine bir de doğalgaz faturası geldiğinde yıldırım çarpmışa dönüyoruz. Ancak zamanında veya erken yapılacak seçimde, biz de AK Parti’yi elektrik çarpmışa döndüreceğiz." diyorlar.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, yeni yılla birlikte art arda zam gelen elektrik, doğalgaz zamlarını TBMM’de gündeme getirerek vatandaşın büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu zamların bir an önce geri çekilmesi gerektiğini vurguladı.
YENİ YILA ZAMLARLA UYANDIK! İŞÇİ, MEMUR, EMEKLİ, ASGARİ ÜCRETLİNİN
MAAŞ ZAMLARI BİR GÜNDE ERİDİ
Yeni yıla doğalgaza evlerde yüzde 25 zam, iş yerlerinde yüzde 50, elektrik fiyatlarına ise yüzde 125’e kadar zamla girildiğini, memura, işçiye, emekliye, asgari ücretliye verilen zamların bir gecede eriyip gittiğini söyleyen Erel, “Genel Kurulun olmadığı geçtiğimiz hafta, seçim bölgem Aksaray'da önümüze çıkan her vatandaş hayat pahalılığından, özellikle elektrik ve doğal gaz faturalarındaki artıştan dolayı hayatlarının kendilerine zindan olduğunu feryat ve figan içinde haykırıyorlar.” dedi.
2500 LİRA EMEKLİ MAAŞI ALAN VATANDAŞ TORUNUNUN CEBİNE HARÇLIK
KOYAMIYOR
Konuşmasında emeklilerin yaşadığı sıkıntılara da dikkat çeken Aksaray Milletvekili,
“2.500 lira emekli maaşı alan vatandaş elektrik, doğal gaz, su faturasının yaklaşık
1 lira olduğunu, 800 lira da kira verdiğini, torunlarının kendisini ziyarete geldiği günlerde torunlarının cebine koyacak harçlık olmadığı için evden ayrılmak zorunda olduğunu büyük bir üzüntüyle ifade ediyor.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtar maaşlarıyla ilgili açıklamalarını hatırlatarak emekli maaşlarının da düzenlenmesi gerektiğini söyleyen İYİ Parti Aksaray Milletvekili ayrıca şu ifadeleri kullandı:
“EMEKLİ MAAŞLARI EN AZ ASGARİ ÜCRET DÜZEYİNE ÇEKİLMELİ”
Yine, Sayın Cumhurbaşkanının, muhtarların asgari ücret altında ücret almasına vicdanının razı olmadığını duyduklarında, Sayın Cumhurbaşkanının o güzel vicdanının biraz da emeklilerinin durumunu dikkate almasını ve emekli maaşlarını da en az asgari ücret kadar yapmasını arzuladıklarını ve kendilerini Sayın Cumhurbaşkanının vicdanına havale ettiklerini beyan ettiler.
VATANDAŞLAR İLK SEÇİMDE AK PARTİYİ ÇARPACAK
Vatandaşlar "Artık bizi elektrik çarpmıyor, elimize aldığımız elektrik faturaları çarpıyor. Üzerine bir de doğal gaz faturası geldiğinde yıldırım çarpmışa dönüyoruz. Ancak zamanında veya erken yapılacak seçimde, biz de AK Parti’yi elektrik çarpmışa döndüreceğiz." diyorlar.
(HABER MERKEZİ)