Çanakkale zaferinin 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici; “Çanakkale demek, memleket demek. Çanakkale demek, Türkiye demek" diyerek Çanakkale şehitlerimizi saygı ve şükranla yad etti.

Çanakkale zaferinin 101. Yıl dönümü dolayısıyla gazetemiz aracılığıyla bir mesaj yayımlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "Milletlerin tarihinde bazı önemli günler vardır ki milat kabul edilir. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi de aziz milletimiz için büyük bir anlam ifade ediyor. Çanakkale Destanı, sadece bir toprak mücadelesini anlatmıyor. Milletimizin inancını, gücünü, cesaretini ve fedakârlığını anlatıyor.
Çanakkale demek, memleket demek. Çanakkale demek, Türkiye demek. Çünkü Çanakkale’de her birimizin atalarının izi var. Taşkent’li Emin’in, Kulu’lu İbrahim’in, Akşehir’de yaşayan Melike’nin dedesi Demirci İdris’in tertemiz kanı var.
Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda, mukaddes vatanımızı bizlere emanet eden şehit ve gazilerimizi hürmetle yâd ediyor, saygı ve şükranla anıyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)