Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Bozkır’da da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 103. Yılında da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülkemiz genelinde olduğu gibi Bozkır ilçemizde de 103. Yılında coşku ve heyecanla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törenin ardından, Anıt Meydanı’ndan Gençlik Merkezine kadar Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi. 
Gençlik Merkezindeki program kapsamında; Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. İlçemizdeki çeşitli okulların öğrenciler tarafından şiirler okunup, çeşitli spor branşlarında gösteriler düzenlenerek, halk oyunları gösterileri sergilendi.
Programa; Bozkır Kaymakam Vekili Güneysınır Kaymakamı Tanju Çanakcıoğlu, Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Cumhuriyet Savcısı Bilge Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca, ilçe protokolü ve çok sayıda öğrenci katıldı.