Bozkır ilçemize bağlı Sarıoğlan mahallesinde bulunan Bozkır-Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Haziran 2022 ayında yapılacak TYT ve AYT sınavlarında başarılı olmak için yoğun tempo derslerine çalışıyorlar.

Dış mahallelerimiz-den ilçemiz Bozkır’a bağlı Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulu önümüzdeki Haziran 
Haziran 2022’de yapılacak olan, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanıyorlar. Okuldaki gönüllü öğretmenlerden birebir özel dersler alan öğrenciler başarılı olmak adına yoğun tempo ile sınavlarına çalışarak ter döküyorlar.
Konu ile ilgili Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulunun, okul idarecileri ile okul öğretmenlerinden muhabirimizin edindiği bilgilere göre yapılan açıklamalarında; “Okulumuzda Hedef 2022 çalışmaları kapsamında YKS hazırlık öğrencileriyle çalışmalarımız devam ediyor. Sınava 42 gün kala başlayan Hedef 42 çalışmalarımızda öğrencilere sınava yönelik son taktikler, hızlandırılmış kurslar, birebir özel dersler ve deneme çalışmalarıyla destek olmaya devam ediliyor. 
Hafta içi gönüllü öğretmenlerimizden birebir özel dersler alan öğrencilerimiz hafta sonları da TYT ve AYT denemeleri çözerek sınava en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Başarıya ulaşmak için vazgeçilmez yolun çalışmak olduğu bilinciyle her zaman örnek ve öncü nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde vurgu yapılırken, bu uygulamadan hem öğrencilerin, hem de velilerin oldukça memnun oldukları gözlenirken, okul idarecileri ile okul öğretmenlerine teşekkür ettiler.
(Haber: Özgür Yılmaz)