AK Parti Konya Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Üyesi Ziya Altunyaldız, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, AK Parti Bozkır ilçe başkanı Kadir Güven ve beraberindeki heyet Bozkır esnafı ve vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler.

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı bayram günlerine vurgu yapan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı; “Konya Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız ile birlikte ilçe esnafımızı ve hemşerilerimizin bayramlarını kutladık. Her zaman desteğiyle bizlere güç veren vekilimize teşekkür ediyorum. Dünya genelinde üç yüz bin Bozkırlı hemşerimiz yaşıyor. Bayram günlerinde ilçemizin her mahallesi dolup taşmakta. Hayat mücadelesi ile gurbetlik çeken hemşerilerimiz Bozkır’ı bizlerde onları çok özlüyoruz. Bayram günleri bu hasretliklerimizi gidermeye vesile oluyor. 
Gurbetçilerimizin gelmesi bizlerin olduğu gibi esnafımızın da yüzünü güldürüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı rabbim bizlere nasip etsin. Tekrar tüm Bozkırlı hemşerilerimin bayramını kutluyorum.” dedi.        (Özgür Yılmaz)