Yaptığı güzel hizmetlerle üç yıldır başarılı olarak Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten, Ramazan Özgür Tunç, görevinden istifa etmişti. Müdür Tunç, istifasının ardından kendi sosyal medya hesabından duygu dolu bir veda mesajı yayınladığı görüldü.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ilçemizde üç yıldır başarılı bir görev yapan, hemşehrimiz Ramazan Özgür Tunç, yaklaşık olarak bir ay önce görevinden istifa ettiği haberlerini duyan Bozkır halkını da üzmüştü. İstifasının ardından sosoyal medya hesabından yayınladığı duygusal dolu veda mesajını bizlerde siz okuyucularımızla aynen paylaşıyoruz.
Ramazan Özgür Tunç’un veda mesajı:
“Karar verilmesi kadar yaşanması zordur vedalaşmanın. Veda ince bir Yolculuktur ki; yaşadığın, güldüğün, ağladığın, koştuğun, durduğun, sevdiğin velhasıl doğup büyüdüğün yerden başını alıp gitmektir bir miktar. Başarı; yapıp ettiklerin değil, gitmen gerektiğini hissettiğinde için burkulsa da arkana bakmadan gitmeye karar verebilmektir.
Yaklaşık üç yıldır onur ve gururla yürüttüğüm Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum. Çok sevdiğim memleketim için her şeyin benim bulunduğum dönemden daha iyi ve güzel olmasını temenni ediyorum.
Göreve geldiğim günden beri, beni ve kurumumu her konuda destekleyen ve yardımlarını esirgemeyen; Milli Eğitim Bakanlığımıza, Bilhassa görev sürecimizde hayata geçirdiğimiz Remzi Demirci Anaokulumuz, Bozkır Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulumuz, Osman Yaren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Okul Projemiz, Bozkır Anadolu Lisesi Nitelikli Okul Projemiz, Merkez okul ve kurumlarımızın tamamının doğalgaza kavuşturulması projemiz, e-Sınav Merkezinin Kurulması ve hayata geçirilmesi, Mevka ve Kop Projelerimizin hayat bulması, Okullarımızın çevre ve bahçe düzenleme çalışmaların tamamlanması, Sarıoğlan ve Merkez İmam Hatip Ortaokulumuzdaki Hafızlık Projelerimizin hayata geçmesinde özellikle Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız ve 
Sayın Orhan Erdem ile Bölgemizin Değerli Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a yukarıda bahsedilen çalışmaları bizlere kazandırdıkları için ilçemiz ve camiamız adına teşekkürlerimi ve şükranlarımızı sunuyorum.
Bu minvalde bizlere destek veren, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük ve ekibindeki tüm değerli Müdürlerimize, Belediye Başkanımız Sadettin Saygı Bey'e, aramızdan ayrılan cennet mekan Ağabeyim Ali Başkanıma, kendileri ile güzel bir çalışma ortamı bulduğum Dönem Kaymakamlarımız Oltan Bayraktar ve Muhammet Akın Beylere, İl genelindeki tüm Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, İlçe Başkanımız Kadir Güven Bey'e ve kıymetli yönetimine, İlçemizdeki Tüm Siyasi Parti temsilcisi değerli Başkanlarımıza, Eğitim sevdalısı dostumuz Bimder Başkanım Mehmet Görür Bey'e, Bozkırlılar Vakfı Yönetimine ve Sivil Toplum Örgütlerine, İstanbul'daki değerli büyüklerime ve hayırseverlerimize, bizlere omuz veren mahalle muhtarlarımıza, Bozkırlı hemşerilerime, dostlarıma ve aileme, camiamızın en önemli yapı taşı olan Okul Müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, öğretmen arkadaşlarıma, Her türlü yoluma koşan Şube Müdürüm kardeşim Selim Dursun'a, Müdürlüğümüzdeki kahrımızı çeken şeflerime, memurlarıma, şoförüme ve tüm mesai arkadaşlarım ile son olarak da görev çabamızın varış noktası, geleceğimiz, her şeyimiz, coğrafyamızın pınarları SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİME minnet, şükran, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Dilerim Derdimiz Daima Eğitim Olur. Allah’a Emanet Olun.”
(HABER MERKEZİ