Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, gazetemize yaptığı açıklamalarında: “Göreve geldiğimizden bu yana geçen süreçte, Cumhuriyet ve Demirasaf Mahallelerimizin altyapısını sil baştan yenileyip, sıcak asfalt konforuna kavuşturduk.” dedi.

Belediye Başkanı Sadettin Saygı, göreve geldikleri yıldan bu yana Bozkır için gece, gündüz çalıştıklarını söylerken, 2022 yılında da belirlenen program çerçevesinde, ilçemiz Bozkır’a yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. 
Başkan Saygı, altyapı çalışmaları biten Eski TOKİ yolu, Yeni TOKİ Yolu ve Eski Cezaevi yolunu yakın zaman da sıcak asfalt ile modern bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacaklarının da müjdesini verirken, yine bu süreçte yukarı mahallemizin altyapı çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını söyledi.
Yukarı mahallemizin altyapı çalışmaları biter bitmez, bu yılda yine yukarı mahalleyi sıcak asfalt konforuna kavuşturacaklarını belirten Başkan Saygı yaptığı açıklamalarının devamında, Bozkır adına, Büyükşehir Belediye Başkanı Bozkırlı hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay’a ve ekibine teşekkür etti.
(Haber: Özgür Yılmaz)