Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı öğrenciler yararına birlikte düzenledikleri konferans programına konuşmacı olarak katılan Akkiseli hemşehrimiz, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanı Prof. Dr. Kudret Bülbül 'ün "Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik" temalı konferansı verildi.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfının birlikte düzenlediği kariyer buluşmasında lise son sınıf öğrencilerimize üniversite sınavı öncesi moral ve motivasyon olmasına yönelik Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanı Prof. Dr. Kudret Bülbül 'ün "Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik" temalı konferansı gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başlayan program Prof. Dr. Kudret Bülbül'ün öz geçmişinin okunmasının ardından konferansa geçilmiştir. Konferansta Hocamız günümüzde gençlerin durumu ve gençlerimizin eğitim öğretim ve meslek hayatında başarıya ulaşmada sahip olunması gerekenleri şöyle sıraladı.
 1-Güvenilir olmak. 2-Öğrenmeye açık olmak. 3-Çalışkan olmak. 4-Donanımlı olmak 5-Uyumlu olmak 6-Dirayetli olmak. 7-Rekabetçi olmak. Sırasıyla söylediği maddelerle ayrıntılı bir şekilde Bozkırlı öğrencilerimizi ve tüm gençlerimizi bilgilendirmiştir. Program Bozkırlılar Vakfı Konya Başkanı Hasan Ali Ünlü’nün konferans veren hocamıza plaket takdiminin ardından son bulmuştur. 
Programın akabinde de, Bozkırlılar Vakfı tarafından yapılan açıklamada: “Bozkırlılar Vakfı olarak bu konferansımız üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize faydalı olmasını temenni eder, sınava girecek tüm öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.” denildi.
 
(Haber: Durdugül Yılmaz)