Bozkır ilçemize bağlı kırsalda bulunan mahallelerimizin sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm bulmak için halkla buluşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı: “Vatandaşlarımızın problemlerini çözmek için, planlı bir şekilde kısa, orta ve uzun vadede çözüm arıyoruz. Çözüm bulmak bizim işimiz” dedi.


İlçemiz Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, geçtiğimiz hafta içerisinde ilçeye bağlı dış mahallelerde saha çalışmalarına devam etti. Kırsalda bulunan mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Saygı, şikayetleri dinledi ve belediyenin Bozkır ve mahallelere yaptıkları yatırımlar ile ilgili bilgilerde verdi.
Başkan Saygı, belediye çalışmaları hakkında, mahallelerdeki halkımızla gerçekleştirdiği buluşmasında, mahallelerdeki halkımızın talep ve önerilerini dile getirmesiyle devam etti. Belediye Başkanı Sadettin Saygı’da sorunların ivedilikle çözülmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdiği belirtildi.
“HALKIN ARASINDA OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR”

Başkan Saygı, Bozkır ilçemize bağlı dış mahallelerimizdeki çalışmalara ilişkin, şunları söyledi: “Daha fazla beraber olmak, sorunları sizlerden dinlemek yerinde tespit ve çözüm üretmek amacıyla bu buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Daha çok halkın arasında olmak Belediye Başkanı için de daha besleyici ve sorunları yerinde görüp talimat vermek daha kolaylaştırıcı bir şey oluyor. Sizlerin arasında olmak beni mutlu ediyor. 
Pandemiden dolayı zor bir dönem geçirdik biliyorsunuz. Buna rağmen ciddi çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız esnasında da mağduriyet yaşatıyoruz vatandaşlarımıza. İnanın 3 yılı aşkındır bölgemize hizmet edebilmek uğruna büyük bir mücadele içerisindeyiz. Bizde istiyoruz her mahallelerimizin sorunsuz olmasını ve her sorununu anında çözmeyi. Ama sırası geldikçe çözmek için dediğim gibi mücadele veriyoruz. Sizlerde bize hak verin.” dedi.
“ÇÖZÜM BULMAK BİZİM İŞİMİZ”

Vatandaşlarımızla bir arada olduğu için “mutluluk” duyduğunu ifade eden Başkan Saygı, “Yapılan işleri yakından takip ediyorum. Canla başla çalışıyoruz. Bütün Bozkır’ı hizmetle buluşturmaya çalışıyoruz. Yollar yapıyoruz. Kilitli taşlar, asfaltlar yapıyoruz ve tamiratlar yapıyoruz. Planlı bir şekilde vatandaşlarımızın problemlerini çözmek için kısa, orta ve uzun vadede çözüm arıyoruz. Çözüm bulmak bizim işimiz.” diye konuştu.
(Haber: Yunus Yılmaz)