Belediye Başkanı Sadettin Saygı; “Şehrimizin en eski ve en güzide yerleşim yerlerinden Yukarı Mahallemize, Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte alt yapı çalışmalarına başladık.” diyen Başkan Saygı, “Sözümüzü yerine getiriyoruz.” dedi.

Bozkır Merkez mahallelerimizden Yukarı Mahallede KOSKİ su hatlarının yenileme çalışmalarına başladı. Yukarı Mahallede başlanan çalışmaların ardından, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı; “Yukarı Mahallemizin alt ve üst yapısını konfora ulaştırmak için çalışmalarımıza başladık.” şeklinde sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
İlçemizde bulunan merkez mahallelerimizden Yukarı Mahallede geçtiğimiz hafta KOSKİ tarafından alt yapı çalışmalarına başlandı. Alt yapı çalışmaları içerisinde temiz su hatlarının tamamen yenileneceği öğrenildi.
KOSKİ’nin Yukarı Mahallede başlattığı çalışmalarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı bir açıklamada gazetemiz muhabirine yaptı. Başkan Saygı muhabirimize yaptığı açıklamalarında: “Merkez Mahallelerimizden Yukarı Mahallede yaşayan hemşerilerimizin en çok talep ettiği konularının başında gelen KOSKİ tarafından mahallenin alt
 yapısının yenilenmesi ve mahalle yollarının sıcak asfalt konforuna ulaştırılmasıydı. Şehrimizin en eski ve en güzide yerleşim yerlerinden birisi olan Yukarı Mahallemize, Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte geçtiğimiz hafta itibariyle başlattığımız alt yapı çalışmalarıyla sözümüzü yerine getiriyoruz. KOSKİ tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından mahalle yollarımızı da sıcak asfalt konforuna ulaştıracağız.” şeklinde konuştu.
(Haber: Durdugül Yılmaz)