30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemiz Bozkır’da da Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı. Düzenlenen törenin ardından, ilçe Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ile Belediye Başkanı Sadettin Saygı tebrikleri kabul ederlerken, ardından törene katılan ilçemiz gazileri ve şehit yakınlarıyla sohbet ettiler ve 100. Yılımız kutlu olsun dediler.

Tüm Türkiye genelinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramımız, hükümet konağı önündeki Atatürk büstünün tören alanında kutlandı. İlçemizde de törenle kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramımız, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlarken, Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti.
Çelenklerin konulmasından sonra, Cumhurbaşkanı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ile Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılı tebriklerinin kabul edilmesi ile tören sona erdi.
Törenin ardından ilçe Kaymakamı ile Belediye Başkanı ilçemizde bulunan şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte kamelyada birlikte hoş bir sohbet ettikleri ve gazilerimizden bilgiler aldıkları görüldü. Yapılan bu sohbetin ardından da, Kaymakam ile Belediye Başkanı ve törene katılan ilçe siyasileri ile kurum amirleri Bozkır Jandarma Komutanlığına birlikte ziyarette bulundular.
Törene; Kaymakam Ahmet Berkay Deniz, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Dinler, İlçe protokolü, şehit yakınlarımız, gazilerimiz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.